Hotspot: de Geitenwollenwinkel in Amsterdam

07:06

Midden in de sfeervolle Utrechtsestraat ligt een toffe duurzame kledingwinkel verscholen. Met merken als PeopleTree, Armedangels en Stanley&Stella is deze hotspot een must voor de duurzame modeliefhebber. Wij scoorden er perfecte basics en waren meteen fan. 


Het geitenwollensokkenimago van duurzame kleding afhalen; dat is het doel van de Geitenwollenwinkel. Een perfect streven als je het ons vraagt, want door te laten zien dat duurzaam stijlvol én heel modieus kan zijn, kunnen jonge twintigers en dertigers een goede verandering in hun kledingcollectie maken. Alle kleding in de winkel is ecologisch, vegan en eerlijk gemaakt; fijn! Sommige kleding is duurder dan andere; dit is echt van het merk afhankelijk. Voor basics ben je hier wel heel betaalbaar uit: een t-shirt kost ongeveer 20 euro en een trui tussen de 40 en 50. Niet slecht, voor een fair trade en biokatoenen shirt dat je nooit meer uit wilt trekken. Ga voor basic of maak een statement met prints als "Goature" of "Bèèèh".In de lichte, ruim opgezette winkel worden naast kleding en tassen ook wat accessoires verkocht. Denk aan make-up van Esse, houten zonnebrillen en wat snijplanken en onderzetters. Wij waren eigenlijk op zoek naar een tof duurzaam sieraad, maar dat vonden we helaas niet. Voor een nuttig en mooi cadeautje kun je hier zeker wél slagen. 


Wat denk je bijvoorbeeld van deze stenen onderzetters van Stoned? Om te smullen!

Mocht je niet in of uit Amsterdam komen, dan kun je jezelf alsnog voorzien van leuke items; de geitenwollenwinkel heeft ook een webshop.

Geitenwollenwinkel
Utrechtsestraat 37 in Amsterdam.
ma 13.00-18.00
di-za 11.00-18.00
zo 12.00-17.00


You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook