Doe goed met een boom om je pols

20:28

foto: hottot.nl

Mijn vader draagt nooit horloges, maar zelfs hij werd verleid om een houten klokje om zijn pols te dragen. En dat is niet zo gek, want dit horloge is van duurzaam hout én door de aanschaf van een wordt ook nog eens een boom geplant. Tsja, zie hem dan maar eens voorbij te lopen.

Het houten horloge van mijn vader komt van Hottot. wij kenden het merk nog niet, maar ze blijken ook toffe houten zonnebrillen (lees hier meer over mijn eigen houten zonnebrillen), vlinderdasjes en elandhoofden te hebben. Maar goed, terug naar het horloge. Via de stichting Trees for All wordt bij de aankoop van een horloge een boom geplant én 50 jaar verzorgd. Bovendien investeert de organisatie in duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden.  

Klinkt goed natuurlijk, vooral ook omdat bomen niet alleen voor mooie houten grondstoffen voor producten zorgen, maar ook nog eens de ideale CO2 slurpers zijn. Maar bovenal.. zijn de horloges betaalbaar én stijlvol. Wat vind jij? Zou jij een houten horloge aanschaffen?

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook