Keukenspullen: bamboe en biologisch katoen

15:28

Toen ik het huis uit ging nam ik een hele voorraad oude keukenspullen van mijn ouders mee. Tweede keus, want mijn zusje had de eerste selectie al gemaakt. Wat mijn ouders niet in drievoud hadden, kocht ik voor een paar euro in de kringloop of bij Ikea. Inmiddels ben ik een paar jaar verder en beginnen een aantal spullen het langzaam te begeven. Theedoeken krijgen steeds meer gaten, er vallen stukjes plastic van mijn spatels - het is tijd voor échte keukenspullen.

Ik heb besloten om stap voor stap mijn kapotte, opgebruikte spullen te vervangen en ik ben begonnen met theedoeken, vaatdoekjes en pollepels. Die kocht ik bij Dille & Kamille in Amsterdam. De gestreepte theedoek op de foto is van 100% biologisch katoen en kost 3,95 euro. Het gestreepte vaatdoekje is ook van 100% biologisch katoen en kost 1,85 euro. De bamboe lepel (ik vind het een spatel, want hij is niet echt uitgehold) kost 2,50 euro. De bamboe opscheplepel helemaal rechts kost 2,25 euro. Ik moest me inhouden om niet nog veel meer mee te nemen, zeker de bio-katoenen ovenwanten en schorten vond ik superleuk (maar had ik helaas niet nodig).

De schattige cactusjes komen trouwens ook van Dille & Kamille.

You Might Also Like

6 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook