Wardrobe essential: de camel coat

13:53

Je hebt ze in duizend verschillende soorten, maten en uitvoeringen en ze zijn allemaal even mooi: ik heb het over de camel coat. Verruil je beige trenchcoat voor een winters exemplaar en je zit het hele jaar door goed. Nog fijner: deze 'trend' gaat al jaren mee, dus je kunt een hele tijd vooruit.

Ik hou van basics. Sinds ik mijn kledingkast aan het minimaliseren ben, zijn ze de ideale manier om trash van treasure te scheiden en elke dag effortless chique de deur uit te stappen. De perfecte kledingkast met hoge kwaliteit basics die áltijd goed staan heb ik nog niet bereikt, maar met deze jas vind ik mezelf al de goede richting op gaan. Mijn ultieme doel? Een superkleine kledingcollectie met alleen maar vintage items.


Ik vond hem in een vintagewinkel in Parijs, verstopt tussen de (nep)bonten mantels en was op slag verliefd. De jas ziet er nog als nieuw uit en is heerlijk stevig en warm. Wat vind jij? Is het de ultieme jas? Of ga je liever voor dit comfortabele grijze exemplaar

You Might Also Like

1 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook