Magisch mintgroen

19:33

Shit, ik woon in vintage heaven! Wie had dat gedacht? Natuurlijk weet ik dat Parijs bekend staat om zijn vintage boetiekjes, maar ik zag daarbij altijd Chaneljassen voor duizend euro voor me, met een fikse korting want hé, die zijn toch echt drieduizend waard! 

Natuurlijk, ik geef meteen toe dat er genoeg dure vintage winkels te vinden zijn. Maar als je iets beter zoekt (vooral in le Marais!) kom je bij heel veel spotgoedkope winkels uit. Net als in Amsterdam hebben ze hier Vintage per Kilo en rommelige tweedehands zaken. Toen ik dit mintgroene vestje vond kon ik dan ook niets anders dan het aanschaffen. Dit vest past bij (bijna) alles en is dé partner voor een avondje cosy chillen voor de tv. 
 Het mooie van oude vesten zijn de details. Dit vest heeft bijvoorbeeld supergedetailleerde knopen, een mooie afwerking en verschillende breitechnieken. En dat in een vest dat me 20 euro heeft gekost.. Paris, je t'aime..


You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook