Oma's blouse

18:36


Als er iemand niet zero waste is, dan is het mijn oma wel. Ik geef haar dan ook graag de schuld van mijn voorliefde voor sieraden, kleding en random accessoires. Toch is oma ook mijn reddende engel: waar vind je een leukere (én gratis) vintage collectie dan in je oma's kledingkast? 

Mijn oma bewaart alles. Alles. Ik bedoel echt álles. Daarom kan ik geregeld langskomen voor leuke tweedehands accessoires en kleding. Daarnaast is vintage kleding van onwijs goede kwaliteit, dus kan ik jaren vooruit met een bloesje uit oma's kast.

Soms heb je wat creativiteit nodig, dat geef ik meteen toe. De blouse op de foto hierboven is eigenlijk een lange nachtjapon. Gelukkig heb ik een oma én een zus die over een naaimachine beschikken, dus wordt die japon zo omgetoverd in een superfijne blouse met leuke details. En... je ziet niemand op straat lopen in hetzelfde shirt!

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook