De Zero Waste Academy 2022: meld je nu aan!

15:17


 

Yessss!! Het is zo ver! Na meer dan een jaar ontwikkelen hebben  we heel erg leuk nieuws: de eerste cursus van de nieuwe Zero Waste Academy is live! In de 4-weekse cursus 'Het Verpakkingsvraagstuk' duiken we dieper in de wereld van verpakkingen en een zero waste mindset. 



Cursus Het Verpakkingsvraagstuk van de Zero Waste Academy

In deze 4-weekse cursus gaan we het hebben over verpakkingen en recycling. We leren je meer over zero waste, productie, transport, verpakkingen, LCA's, Planetary Boundaries en de voor- en nadelen van recycling.

De cursus Het Verpakkingsvraagstuk is écht iets voor jou als: 
  • Je meer wilt leren over een zero waste lifestyle en gedachtengoed
  • Je inhoudelijk kennis wilt opdoen over Planetary Boundaries, Life Cycle Assessments en de bio-industrie
  • Eindelijk wilt weten wat nou écht de impact van jouw voedselconsumptie is



Hoe ziet de cursus eruit?

We hebben een superleuke mix aan video's, interactieve quizjes en huiswerkopdrachten voor je samengesteld. Ook kun je luisteren naar een podcast én zelf aan de slag gaan met het maken van een product in de workshop. Je kunt direct jouw gedachten delen over de lessen en in gesprek gaan met andere deelnemers via de discussiefunctie die in het platform is ingebouwd. Zo ontmoet je andere cursisten en kun je ervaringen en tips uitwisselen. 

Omdat we weten dat heel veel mensen véél te doen hebben, hebben we ervoor gezorgd dat je de cursus kunt volgen op jouw moment - wanneer het jou uitkomt. 







Doe extra voordelig mee met de cursus Het Verpakkingsvraagstuk

Speciaal voor onze trouwe volgers en om te vieren dat we nu écht van start gaan hebben we nu een supersupersupertoffe aanbieding. Je krijgt namelijk de cursus voor een speciale introductieprijs van 89 euro én kunt met de kortingscode EARLYBIRD een gratis exemplaar van ons boek Doe Het Zero thuis per post ontvangen! Yes... You heard that right! Dus niet een e-book, maar gewoon het boek dat je voor 22,99 in de winkel kunt kopen. En wij betalen ook nog eens de verzendkosten voor je. 

We hopen dat je net zo enthousiast bent geworden als wij. Zien we je bij de cursus? 

Liefs,
Nicky & Jessie

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook