Kom naar het Plasticdieet Kick-off event!

15:50


Een tijdje geleden waren we bij The Green House in Utrecht om plannen te smeden voor het enige echte officiële Plasticdieet Kick-off Event! Inmiddels hebben we niet alleen de locatie (die supertof is!), maar ook het programma (grotendeels) rond. Daarom leek het ons een goed moment om jullie even persoonlijk uit te nodigen :) 


Wacht even, waar gaat het over?

Naast de vrije uren die we aan ons blog, boek en andere zero waste-gerelateerde dingen besteden, zetten we ons ook in als vrijwilliger voor het Plasticdieet. Samen met een supergezellig team organiseren we in september een online campagne tegen wegwerpplastic. En omdat een offline evenement vorig jaar een goede aanvulling op de campagne bleek, besloten we dat dit jaar weer te doen. En deze keer grootser en toffer dan ooooit! 


In de kas op het dak van The Green House ga je de lekkerste dingen proeven

Plasticdieet Kick-off Event

Het officiële Plasticdieet kick-off event vindt op zaterdag 1 september plaats bij The Green House in Utrecht, op nog geen vijf minuten lopen vanaf Centraal Station. En jij wilt er bij zijn, geloof ons maar! Het event staat in het teken van (wegwerp)plastic en we gaan laten zien hoe leuk het is om waste free de dag door te komen. We beginnen vanaf 10.00, met een zero waste vega(n) ontbijtje. De perfecte manier om wakker te worden en alvast te kletsen met de andere aanwezigen. Na het ontbijt kun je van 11.15 tot ongeveer 13.30 een interactief programma bijwonen.

Nog net alles is bevestigd (dus houd het Facebookevent in de gaten voor updates!), en het is nu eigenlijk al te veel om op te noemen. Maar we doen het toch. We hebben talks van Merijn Tinga (the Plastic Soup Surfer), Erik van Sebille (oceanograaf en klimaatwetenschapper)  en Loose (verpakkingsvrije winkel). Daarnaast zijn er workshops van DIY Soap (maak je eigen beautyproducten) en Zero Waste Foundation (de anatomie van een vuilniszak) en is er een markt met plasticvrije producten. Ook krijg je een rondleiding over de Urban Farm van The Green House.

We hebben natuurlijk niet zomaar een locatie gekozen... The Green House is anti-wegwerpplastic!

Scoor je tickets voor het kick-off event

Tickets kosten €15. Dat is inclusief €1,50 servicekosten en een programma en ontbijt ter waarde van €40! Sowieso een goede deal dus. De early bird tickets zijn al uitverkocht. Er is nog een geselecteerd aantal HOT TICKETS beschikbaar voor 12,50. Die wil je niet missen. Voor vragen kun je het team bereiken op plasticdieet@opgemarkt.nlZien we je daar? 

Liefs,
Nicky & Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

2 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook