Kickstart jouw Plastic Free July

06:00


Woohp woohp! Vandaag begint Plastic Free July weer! De afgelopen jaren hebben we deze maand ook in Nederland aangegrepen om ons Plasticdieet te organiseren. Maar omdat de meeste mensen in juli op vakantie gaan en we ook wilden dat scholen en bedrijven meedoen met het verminderen van hun wegwerpplastics hebben we besloten om het Plasticdieet dit jaar in september te organiseren. En wel op een supertoffe manier!


Schrijf je via Plasticdieet.nl in en blijf op de hoogte. Deelname is gratis en in september krijg je iedere week een worksheet met tips en tricks in je mailbox. Daarnaast organiseren we dit jaar ook een supertof kick-off evenement, waarbij we van alles gaan doen, horen en zien omtrent wegwerpplastics. Houd 1 september dus vast vrij in je agenda!


Kun je niet wachten en wil je deze zomer gebruiken om je wegwerpplastics in de ban te doen? Nice! Beter te vroeg dan te laat natuurlijk. Via Plastic Free July kun je heel veel toffe tips en challenges doen. En om je dieet vast te kickstarten kun je beginnen met een kleine detox: laat deze zomervakantie alle rietjes links liggen. Een kleine stap, maar een grote verandering! 


You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook