Gefeliciteerd zero waste zus!

09:51


Zie haar staan dan... Met haar Gram Malmö tas in de Bulk Market in Londen. Lekker aan het Instagrammen. En vandaag is ze jarig! Hiep hiep! Als ik voor mezelf mag spreken: het is súperleuk om met je zus een blog, bedrijf en passie te delen. Want als we samen op vakantie gaan wéten we dat we gewoon een uur in een verpakkingsvrije supermarkt door kunnen brengen, zonder dat er één van ons ongeduldig wordt. En als we een bericht lezen over stomme plasticlobbyisten kunnen we er lekker samen op mopperen. 


Een gelukkig nieuw jaar! 

Dit jaar is voor ons echt supergek en tof tegelijkertijd. We worden steeds meer gevraagd om onze zero waste boodschap te verspreiden in de media, geven lezingen, bezoeken festivals, hebben brainstorms in de natuur... en we schrijven een boek! Nicky is daarnaast sinds kort begonnen aan een andere baan, bij Het Groene Brein. En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik ook nog eens besloten om te verhuizen. Lees: ons huidige appartement staat vol met tweedehands vondsten die naar het nieuwe huis mee verhuizen (de opleverdatum is uitgesteld, oepsie).


Zelfs op vakantie kunnen we ons blog niet loslaten ;)

Ondanks dat mensen vaak denken dat wij 24/7 bij elkaar zijn, valt dat in de praktijk gelukkig best wel mee. Maar vanavond gaan we (tijdens een meeting met de fotografe van het boek, jeeej!) natuurlijk wel even samen taart eten. Happy birthday sis!

Verjaardagsinspiratie nodig?


Liefs,
Jessie

Iets te vertellen? Laat een reactie achter (leuk!) of mail
Volg ons op Facebook: facebook.com/hetzerowasteproject/
Volg Nicky op Instagram: instagram.com/hetzerowasteproject en Twitter: @Nickyemmajohn
Volg Jessie op Instagram: instagram.com/anewzero en Twitter: @JessieAnz

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook