Doe mee met het Plasticdieet!

06:00


Een maand lang zonder plastic (wegwerp)producten... kun jij het? Samen met het team van Opgemärkt hebben we weer een tof project waar we helemaal in zijn gedoken: het Plasticdieet. Wij laten zien hoe je de maand volhoudt en eindelijk een dieet vindt dat je écht leuk vindt! En het allerleukste van deze maandchallenge is: jij kunt sowieso meedoen!

Rietjes, to go koffiebekers met plastic deksels, plastic tasjes, waterflesjes, dat plastic zakje om je brood, groente of fruit.. Laat ze in juli links liggen. Red de dieren, de zee en de aarde én voel de positive vibes.

Wil jij ook een maand lang zonder plastic (wegwerp)producten leven? Schrijf je dan in via www.plasticdieet.nl en ontvang allerlei tips, nuttige informatie én heel veel toffe extra's in je mailbox. We zullen je niet spammen (hier las je al waarom we tegen ongewenste mail zijn en met onze inbox de wereld willen redden), maar wél voorzien van een dosis toffe informatie én inspiratie.

Het plasticdieet is onderdeel van Plastic Free July, een internationale actie om aandacht te vragen voor het gebruik van single use plastic in ons leven en mensen uit te dagen deze in juli een dag, een week of een maand lang te weigeren. Het begon in 2011 in Australië als lokaal initiatief, maar wordt inmiddels wereldwijd gevolgd. Vorig jaar haalden we samen met onze duurzaamheidsvereniging Opgemärkt de challenge voor het eerst naar Nederland en België. Er deden toen ruim 800 mensen mee aan de uitdaging. Dit jaar organiseren we Plastic Free July in Nederland (én België natuurlijk!) onder de naam Plasticdieet en hopen we op nóg meer deelnemers. Heb je ook zin om nóg bewuster met je plastic om te gaan en onze missie om de wereld te redden te steunen? Schrijf je dan in! Natuurlijk is alles voor jullie helemaal kosteloos, want de wereld redden is nu eenmaal onze hobby ;) 

Ga jij meedoen? Laat het ons weten; vinden we super leuk!

PS: Hoe leuk is deze foto van mijn (Jessie) vriendlief (Gerard) die bíjna vrijwillig mee wilde werken? ;) 


You Might Also Like

3 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook