Outfit of the day: cityproof

15:03


Fashionbloggers zullen we waarschijnlijk niet worden: wat voelt het genânt om een outfitshoot midden in de stad te doen!Toch wilden we deze outfit even op de foto zetten, om te laten zien dat alledaags duurzaam echt niet moeilijk is!


Op de foto zie je ons lievelingsvest van Miss Green, waar we eerder al een review over schreven. Daarnaast een basic shirt van People's Avenue; een Nederlands duurzaam merk met fijne basics. De sjaal is van Fair Trade Original en komt uit de Wereldwinkel. 

De broek is een tweedehandsje uit Berlijn, en de bril is gemaakt van hout. De oorbellen (niet erg goed zichtbaar) zijn fair trade pareltjes die ik heb gekregen (en eigenlijk nooit draag). Mijn schoenen zijn afgetrapte Nikes die ik van mijn podotherapeut moest kopen en mijn horloge is een verjaardagscadeautje waarvan ik het bandje heb vervangen. 

De outfit is supersimpel en zeker niet mijn favoriet, maar laat wel goed zien dat een H&Mpakje supermakkelijk ingeruild kan worden voor dezelfde duurzame items!


You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook