Freshionable lunchbag van gerecycled papier

06:00

Een cadeautje krijgen is leuk; een duurzaam cadeautje krijgen nog leuker! Toen ik van een vriendinnetje deze lunchbag van gerecycled papier kreeg kon ik haast niet blijer zijn; dit was perfect! 

De lunchbag is van het merk Zuperzozial; de fabrikant die ook bamboe servies maakt dat je nu overal ziet. Zelf noemen ze het de vervanging voor het plastic tasje, voor mij is het eerder de vervanging voor een snackweck ;) .


De tasjes zijn gemaakt van natuurlijke vezels en zijn 100% recyclebaar. Er zijn verschillende maten: de fruit bag, de sandwich bag en baguette bag en verschillende kleuren: bruin of zwart. Dit formaat is ideaal voor het meenemen van een snack (hij kan lekker groot worden uitgevouwen) of een kleinere boterham.

De site van Zuperzozial benadrukt deze keuze voor materialen: 

Zuperzozial creëert producten die op een slimme manier onze wereld respecteren. Milieubewust ontworpen maar zoveel meer dan dat: eigentijdse producten die net zo stijlvol zijn als duurzaam. Zuperzozial bestaat uit de Raw Earth collectie, Freshionable collectie en Guerrilla Food.


De lunchbag is van Dutch Design en het papier komt uit Europa. Daarnaast is het tasje wasbaar en veilig voor de handwas. Verder is ie natuurlijk gewoon heel erg schattig om te zien! Ik geloof dat ik fan ben :)


You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook