Onbeperkt ervaringen opdoen met de Cinevillepas

11:42


Eerder hadden we het al over onze uitdaging om minder spullen te hebben en schreven we over ervaringen als vervanging van spullen. Daarom leek het ons leuk om een blogje aan één van onze favoriete ervaringen te wijden: opgezogen worden in een bioscoopfilm.

Ik ben gek op filmhuisfilms. Documentaires (bijvoorbeeld How to Change the World) of 'gewone' films; je kunt me altijd wel ompraten om naar de bioscoop te gaan. Als Kerstcadeau hebben we elkaar een Cinevillepas gegeven: met deze bioscooppas kun je onbeperkt naar de film in meer dan 30 filmtheaters in Nederland voor 19 euro per maand. Wij hadden de kaart nog tijdens een speciale kortingsactie besteld, waardoor we ongeveer 15 euro per maand betalen. 

Inmiddels gaan we bijna iedere week wel minstens één keer naar het filmhuis. Leuke films die we recent gezien hebben waren Carol, Joy en RAMS, en we hebben er nog een aantal op de wishlisht staan (Elser, the Danish Girl, Spotlight...). Het mooie aan de ervaring is dat je echt opgaat in de film die je anders misschien niet zou bezoeken omdat je geen zin had om een kaartje te kopen. Daarnaast kost het je helemaal niets en kun je in Amsterdam, Hilversum en Amersfoort ('onze' filmhuizen) iedere avond wel ergens een toffe film of documentaire kijken.

Zou jij een filmabonnement willen hebben? Of heb je nog filmtips voor ons?


You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook