Mosterdgeel

19:47

 Ik moest even het goede licht vinden om de goede kleur van dit vest op de foto te krijgen. Maar het is gelukt. We waren meteen een match: dit mosterdgele vest en ik. Gevonden in een tweedehandswinkel, uiteraard. Het fijne van tweedehands kleding kopen is dat een kledingstuk een nieuw leven krijgt. Ik vraag me altijd meteen af wat de vorige eigenaar van het vest vond. Waarom zou hij hem weggedaan hebben? 

Vaak is het antwoord op die vraag eenvoudig: vanwege een uitpuilende kledingkast. Wie kent het niet? Ook ik had een (mintgroene) kast die tot de nok toe was gevuld met kleding. Kleding, kleding, kleding. De helft droeg ik niet eens! Voordat ik naar Parijs ging verhuizen, besloot ik het daarom helemaal anders te doen: ik ga een capsule wardrobe aanleggen. Meer over dit concept lees je binnenkort op het blog.You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook