Zero effort: koop een Humble Brush tandenborstel

15:14

 
Ze staan in je badkamer, hebben de lelijkste kleurtjes, vormen en modellen en zijn ook nog eens van plastic: tandenborstels. En aangezien je toch ongeveer elke drie maanden je tandenborstel moet vervangen, kun je de volgende keer net zo goed voor een duurzame variant kiezen!

Ik vroeg voor Sinterklaas een Humble Brush, door een Zweedse vriendin gespot op de Natural Products of Scandinavia Fair in Malmö. Een biologisch afbreekbare tandenborstel met bamboe handvat en BPA-vrije haren. De tandenborstel wordt geleverd in een volledig afbreekbare verpakking én bij aankoop van een Humble Brush wordt er een tandenborstel gedoneerd aan mensen in nood. Het is, kortom, een borstel die helemaal niet bescheiden zou hoeven zijn.

De voordelen in het kort: een bamboe tandenborstel gaat net zo lang mee als een plastic tandenborstel, maar is veel mooier en ongelooflijk veel duurzamer. Zero effort op zijn stijlvolst.


Poets jij al met bamboe?

You Might Also Like

1 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook