Go back to bed mugcake

10:00


Hé! Het is zondag! Tijd voor een zondagproof receptje. En dat moet natuurlijk niet te moeilijk te maken zijn, want we weten hoe belangrijk je uitslaapsessie op zondag is. Met deze mugcake met maar drie ingrediënten zit je gegarandeerd goed. Ook leuk als dessert of verrassingsontbijtje voor je lover!

Wat heb je nodig
Voor de mugcake heb je maar drie dingen nodig
1 banaan
1 handje havermout
1 ei
Wil je hem verder 'oppimpen' dan kun je er cacaopoeder doorheen doen, voor een chocoladevariant. Ik heb op het eind chocolate chips, cacaopoeder en agavesiroop toegevoegd, just how I like it. Ook lekker: kaneel en wat rozijntjes. De mogelijkheden zijn eindeloos (lekker)!



En zo maak je het
Prak de banaan in een redelijk grote mok. Zorg dat het een beetje 'nattig' wordt. Voeg vervolgens de havermout toe en roer alles goed door. Als laatste sla je een eitje kapot boven de mok en zorg je dat ook die goed door de rest van de ingrediënten is geroerd.  Zet vervolgens je mengsel ongeveer 4 minuten op 400Watt in de magnetron. Je kunt ook minder tijd en meer Watt gebruiken, maar dan krijgt je ei een andere substantie. Genoeg tijd dus om even thee te zetten en vervolgens met je mugcake en Pinterest weer terug in bed te kruipen.

Liever meer chocoholicproof je dag starten? Check dan dit recept eens.

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook