Hotspot: lovely local salads bij Venkel in de Albert Cuyp

09:46


Om de hoek van de altijd drukke Albert Cuyp markt (waar je onder andere losse chocolade en natuurlijk onverpakte groenten, fruit en noten kunt vinden), ligt foodspot Venkel. Bij binnenkomst heb je meteen al zin in een salade, want de houten kratjes met verse groenten en fruit beloven veel goeds. 

"Local products, lovely salads" is het motto van Venkel. Daarom wordt gewerkt met ingrediënten van lokale boeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van honing van Amsterdamse bijen aan de Amstel (lees hier meer over deze honing), of huisgemaakte muntsiroop? Mjam! Voor €8,5 kun je je eigen salade samenstellen, met biologische ingrediënten. Je kunt ook een vooraf samengestelde salade van het menu kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de  Ziltige Zeesla of Sjakie en de bonen? Zeker de moeite waard dus als je een dagje in Amsterdam bent (of als Amsterdammer de saladebar nog niet kent, maar dat kunnen we ons haast niet voorstellen) 
Albert Cuypstraat 22
1072 CT Amsterdam
www.venkelsalades.nl

Dagelijks open van 11.00 tot 21.00 uurYou Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook