Decoratie: gebruik wat je hebt

10:52

Alles op deze foto is tweedehands, behalve de plant
Wij houden ontzettend van mooie meubels, bijzondere accessoires en andere sfeermakers. Gelukkig kochten we die altijd het liefste al in de kringloop en vinden we natuurlijke materialen veel mooier dan de plastic namaakversie. Ons huis staat daarom vol vintage houten kasten, tweedehands stoelen, oude schoolplaten en landkaarten en mooi servies en glazen flesjes uit de kringloopwinkel.

Omdat we al een aantal jaar kringlopen afstruinen, hoefden we voor ons nieuwe huis eigenlijk geen nieuwe spullen te kopen. Maar omdat we toch wel van een beetje afwisseling houden (hoe graag we ook minimalist zouden willen zijn, dat gaan we écht nooit worden) besloten we een opvallend behangetje te kopen voor op één van de muren, superleuk!

Gebruik wat je hebt
Nadat de statement wall behangen was, hadden we nog wat behang over. En het zou nogal zonde zijn om dat weg te doen. Daarom hebben we het ingelijst en op andere plekken in huis gezet: zo fris je het hele interieur in één keer op!

Heb je zelf nog ergens restjes behang liggen? Of stukken inpakpapier? Restjes stof met een leuk patroontje? Doe ze in een leuk lijstje en zet ze op de kast.

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook