Tips voor duurzame cadeaus voor moederdag

08:00

    


Of het nu je eigen moeder is of iemand die voor jou als een moederfiguur voelt: moederdag is het ideale moment om iemand te laten weten hoe bijzonder hij/zij voor jou is. Maar dat wil je natuurlijk niet met een boeket bloemen vol gifstoffen en chemicaliën doen. Nee, deze moederdagcadeaus zijn duurzaam én een stuk leuker dan de standaard moederdagcadeaus!

Een duurzaam kaartje sturen

Een kaartje is altijd een goed idee. Kaartje2Go wordt steeds groener. Zo gebruiken ze 100% gerecycled papier, worden de kaartjes CO2-neutraal gedrukt, hebben ze al 6.5000 bomen geplant en laten ze 84% van hun medewerkers met de fiets of het ov naar hun werk komen. Stuur een fijn moederdagkaartje mét gratis videoboodschap! 

Sociale impact met Fier

Fier is het landelijk expertise- en behandelcentrum voor onder andere loverboyproblematiek en huiselijk geweld. Zij helpen slachtoffers van geweld naar een geweldige toekomst. Dit doen ze andere in het L.A.P Atelier en de Blooming Bakery. Speciaal voor Moederdag koop je een brievenbuspakketje met een rode vlaggenlijn en heerlijke red velvet cake. Een doosje vol feest, waarmee je in één klap twee sociale ondernemingen steunt die zich inzetten voor jongeren en volwassenen die herstellen van een verleden met geweld. Shop het cadeautje hier




Een abonnement voor de creabea moeder

Geef een abonnement op het superleuke tijdschrift Happy Handmade Living. Dingen zelf maken; lekker duurzaam! 


Of kies voor het Tuinseizoen magazine. Nu 5 nummers voor 18,95! 
En... een van onze persoonlijke favorieten: Vgan magazine! Daar staan echt de állerlekkerste recepten in. 

DIY ingrediënten van Natural Heroes

Wij halen de meeste DIY ingrediënten voor onze eigen schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten al jaren bij Natural Heroes. In deze webshop kun je ook ons boek vinden! Of wat denk je van badzout, massageolie of een natural care starterspakket? Natural Heroes heeft tot en met 8 mei 15% korting op producten met de code MOEDERDAG2022

Koffie en thee van 30ML en de Theebaron

Kooffffieeeee! Dat heeft iedere moeder nodig, toch? Oké, thee is ook prima. Gelukkig kun je voor allebei heel goed slagen in de webshop van 30ML. Zo haal je de barista-ervaring naar je eigen keuken. Bij de Theebaron hebben ze overigens nog véééél meer losse theesoorten. Dat wordt moeilijk kiezen.  

Duurzame sieraden van Akind

Een van onze favoriete sieradenmerken is Akind. Zij maken sieraden van gerecycled/fairtrade goud en diamanten die in het lab worden gekweekt. Vrij van conflicten en kinderarbeid dus. De kwaliteit is me-ga-goed. Niet voor niks koos Joeri een verlovingsring van dit merk toen hij Jessie ten huwelijk vroeg! Akind heeft een Moederdag gift guide samengesteld met fijne cadeautips. Voor jouw special someone.




Selfcare momentje, maar dan bio

Hoeveel moeders rennen de benen uit hun lijf? Veel. Gun hem of haar daarom een selfcare momentje, want zelf gaat hij/zij dat nooit doen. Bij Bioselfcare vind je fijne producten die ook nog eens verantwoord zijn. Like! 

Mix je eigen cadeauset bij Blokzeep

De mix&match cadeausets van Blokzeep zijn ideaal. Kies je favoriete geuren en stel je eigen setje samen. Dit kun je ook heel goed laten bezorgen als je mams niet in de buurt woont. 

Fijne cadeautjes van More Than Hip 



Duurzame cadeautjes van Greenjump

Superleuk voor kersverse moeders: cadeaus van Greenjump. Hier vind je namelijk heel veel items voor kids en volwassenen! Wat dacht je van de selectie met leuke duurzame cadeautjes tot 10 euro? Daar kun je zeker iemand blij mee maken!

Een fijne tas van MyOMy

De nieuwe lentecollectie van MyoMy is echt om te smullen. Dit duurzame merk is bekend van haar 'paper bag', maar heeft ook hele andere fijne modelletjes. Wij zijn allebei fan van de Cookie. Daar past zó veel meer in dan je denkt en de gezellige ronde vorm fleurt iedere outfit op. Hoewel de nieuwe Lima bag ook hoooog op de wishlist staat. 



Basics met korting van Organic Basics

Een mooie set sokken, een fijne pyjama of de perfecte beha: bij Organic Basics slagen we altijd voor fijne... basics. Maak je moeder blij met een cadeaubon, een item uit de collectie of pak nog een stukje van de sale (korting tot 50% + 10% extra met onze code!) mee. Gebruik code OBHETZERO voor 10% korting

Of ga voor superzacht bamboe van Bamboo Basics




Spulletjes van Dille & Kamille

Ook altijd goed: een cadeautje van Dille & Kamille. 

Alles wat je aandacht geeft groeit 

Bij Zadenkopenonline ontvang je nu 20% korting op je favoriete artikel Gebruik code L57 849 bij het afrekenenAlleen zolang de voorraad strekt

Een ervaring: geef een Escape tour!


Liefs,
Nicky & Jessie

Sommige links op de pagina zijn affiliate links. Jij betaalt niets extra wanneer je via deze link iets bestelt. Wij krijgen een kleine commissie. 

You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook