Win bio zomerbeautyproducten van Kazidomi

13:42



De zomer is in volle gang! En daarom mogen we van Kazidomi een selectie met duurzame biologische zomerproducten weggeven. Van zonnebrand met factor 50 tot plasticvrije deo in een glazen potje. 

Een zomerse beautyroutine

Speciaal voor deze zomer heeft Kazidomi een zomerkit samengesteld met speciaal geselecteerde schoonheidsbenodigdheden voor de zomer. Hoewel ze niet allemaal zonder (plastic) verpakking komen, dachten we dat jullie het vast konden waarderen om deze kit met biologische en vegan producten te winnen en op die manier kennis te maken met Kazidomi. Daarom doen we graag mee en bedachten we deze summer giveaway voor jullie. Dit vind je in de kit: 

Biologische zonnespray

De zonnespray van Biosolis is niet plasticvrij (want het zit in een plastic spuitflesje), maar wel vegan. Ook fijn: de zonnespray heeft factor SPF50 en is gebaseerd op een natuurlijke olie die vrij is van zinkoxide. Biosolis is een gecertificeerd biologisch merk en gebruikt oliën van natuurlijke oorsprong. Er zit ook geen oxybenzone (benzophenone-3) en octinoxate (ethylhexyl methoxycinnamate) in de zonnebrand. Dit is fijn, want die ingrediënten worden in verband gebracht met het afsterven van koraal en verstoring van hormonen. 

Hands Up deodorant 

De Hands Up deodorant van Kazidomi is gemaakt van natuurlijk ingrediënten zoals kokosolie en baksoda en komt in een glazen potje. Ideaal, want na gebruik kun je het potje weer hergebruiken voor bijvoorbeeld je eigen DIY beauty items. Je smeert de deodorant simpel onder je oksels. Zélfs op warme zomerdagen is hij effectief! 




Aloë Vera Gel 

De effecten van Aloë Vera op de huid zijn al jarenlang bekend. Sinds de oudheid wordt de plant gebruikt voor het hydrateren en voeden van de huid. Het is ook fijn wanneer je een schrale huid hebt door de zomer of last hebt van een (zonne)brandwondje. Deze biologisch gecertificeerde aloë vera gel heeft meer dan 99% natuurlijke oorsprong. Aan de gel is geen water toegevoegd, waardoor een zo puur mogelijke gel ontstaat. Deze gel is superfijn om mee te nemen op vakantie en voor alles-en-nog-wat te gebruiken. Van vermoeide zero voeten tot een maskertje. 

Glinsterende olie

Wil je een echte zomerse glow? Daar heeft Kazidomi de Avril Bio Glinsterende olie voor ontwikkeld. Deze olie op basis van zonnebloem- en zoete amandelolie highlight een bruine kleur, terwijl het voedt en verzacht. Je kunt de gel ook heel goed gebruiken in je haar als je veel van plan bent om de zee in te gaan. De spray komt in een glazen potje en is helemaal vegan. 




Tropische regen douchegel

Het Franse merk La Canopée is opgericht door een vrouw en volledig vegan en cruelty free. In deze douchegel zit geen schadelijk SLS. 

Masker Hibiscus Cranberry

Een zachte fruitzuurscrub krijg je met dit maskertje van La Canopée. Perfect voor het verwijderen van dode cellen en het glad maken van de huid. 

Kans maken op de giftset t.w.v. 99 euro

Je kunt de producten los (met korting!) kopen op de site van Kazidomi of met korting als set inclusief duurzame toilettas, maar je maakt ook kans om de set te winnen! Win de giftset (zonder toilettas op de foto) op de volgende manier: 



Zomerproducten van Kazidomi

Je hebt ons misschien al vaker over Kazidomi gehoord. Kazidomi is een van oorsprong Belgisch bedrijf, opgezet door Emna. Zij wilde gezonde en biologische kwaliteitsproducten voor een lagere (groothandel)prijs aanbieden en besloot daarom alle tussenpersonen uit de keten te halen en een lidmaatschapsysteem op te zetten. Door een jaarlidmaatschap aan te schaffen ontvang je tot 50% korting op alle producten uit de webshop. Dat is niet alleen make-up en verzorgingsproducten, maar ook héél veel bio-eten en vegan food. Zonder palmolie, geraffineerde suiker of schadelijke conserveringsmiddelen. We hebben de prijzen van Kazidomi bijvoorbeeld vergeleken met ander biologisch voedsel uit de supermarkt en kwamen bij Kazidomi het voordeligst uit. 

Foto: Kazidomi



Ledenkorting op duurzame beauty bij Kazidomi

Je kunt op elk moment bestellen en hebt geen minimum-orderbedrag. Gemiddeld genomen verdien je het lidmaatschap na 3 bestellingen terug. Heb je na een jaar je lidmaatschap er niet uit? Dan wordt het gratis vernieuwd. Hoe vet is dat! Een lidmaatschap kost normaal gesproken €6,67 per maand (€80 per jaar). Maar met de code ZEROWASTEPROJECT20LID krijg je van ons 20 euro korting op je lidmaatschap! Zo heb je het voordeel er dus nóg sneller uit. Overigens hóéf je geen lid te worden om bij Kazidomi te shoppen. 

Met code ZEROWASTEPROJECT10 ontvang je 10 euro korting op jouw vrijblijvende bestelling. Je betaalt dan de niet-ledenprijs. Oh, en niet te vergeten: door onze codes zijn de verzendkosten vanaf 49 euro gratis! Wij worden niet betaald voor het promoten van Kazidomi, maar krijgen een kleine commissie als jij lid wordt. Jij betaalt niets extra, sterker nog: je krijgt dus korting! Je kunt de merken uiteraard ook in andere winkels kopen, we verplichten je tot niets ;) 

You Might Also Like

0 reacties